Κόντρα στην ακρίβεια: Σας χαρίζουμε την αύξηση του Φ.Π.Α. (ξανά, ξανά και ξανά!)
 

ΣΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ! Αγοράστε βιβλία!
Από το "βιβλίο για τα βιβλία"


 

*** ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ είναι διαθέσιμα και κυκλοφορούν***

 

Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΤΗ 2η έκδοση ανανεωμένη

Συγγραφέας: JOHN F. GESMER
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 20.00€

Ένα βιβλίο - οδηγός για όλους όσοι θέλουν να εξασκήσουν τον υπνωτισμό στην πράξη. Στις σελίδες του ο αναγνώστης θα βρει κάτι ιδιαίτερα σπάνιο στη διεθνή βιβλιογραφία: ολοκληρωμένα κείμενα ύπνωσης για διάφορα προβλήματα που βασανίζουν το σημερινό άνθρωπο όπως: το άγχος, το κάπνισμα, η λαιμαργία, η παχυσαρκία, διάφορες κακές συνήθειες κ.ά. Τα κείμενα αυτά περιέχουν την ύπνωση από την αρχή έως το τέλος και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αυτούσια είτε για να υπνωτίσουμε κάποιον άλλο είτε για αυτοΰπνωση. Επίσης, υπάρχουν πλήρεις περιγραφές πρακτικών υπνωτισμού μέσα από τις οποίες ο αναγνώστης μαθαίνει βήμα προς βήμα πώς να υπνωτίζει. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι και το κεφάλαιο με τις συμβουλές για το πως συντάσσονται σωστά οι υποβολές σε μια ύπνωση καθώς η σωστή τους σύνταξη κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας επιτυχημένης ύπνωσης και της αποτυχίας.

Ανεξάρτητα από τις προηγούμενες εμπειρίες σας με τον υπνωτισμό το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους, έμπειρους και άπειρους, γνώστες και μη, ακόμη και στους αμφισβητίες, ιδιαίτερα στους αμφισβητίες, καθώς είναι οι περισσότερο παραπληροφορημένοι. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρουσιάσουμε στον αναγνώστη όλη την αλήθεια για την ύπνωση, χωρίς περιστροφές, χωρίς υπερβολές κι αναπόδεικτες μεταφυσικές προεκτάσεις. Τα περισσότερα βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά για την ύπνωση είναι είτε θεωρητικά (δεν ασχολούνται ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 16,00 € μόνο!
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 11,20 € μόνο!
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 11.90€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 9,50 € μόνο!
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 15.50€

Μέσα από τη σωστή και προσεγμένη διατροφή μπορείτε να:
- καταπολεμήσετε το άγχος,
- αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη,
- αυξήσετε τη σεξουαλική και ερωτική διάθεση και ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,
- ενισχύσετε τη μνήμη σας,
- βελτιωσετε τον ύπνο σας,
- ενισχύσετε τη μνήμη των μαθητών,
- μετριάσετε την υπερκινητικότητα των παιδιών σας.

...και φυσικά όλα αυτά με τροφές που μπορείτε να βρείτε πανεύκολα στα μαγαζιά της γειτονιάς σας.

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 12,40 € μόνο!
ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 4.40€

ΣΕΙΡΑ: ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Ο Σίλας, ο ήρωας αυτής της ιστορίας, βρίσκεται σε ένα δίλημμα: να πει ψέματα, να αποφύγει να πει την αλήθεια ή να είναι ειλικρινής; ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 3,00 € μόνο!
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 9.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 7,00 € μόνο!
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 12.00€

Ξεχάστε τα βιβλία με τις ατέλειωτες και πολλές φορές ανεφάρμοστες θεωρίες. Όταν αγοράζουμε ένα βιβλίο που λέει "αντιμετωπίστε το άγχος" πρέπει να κάνει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος και όχι να αναφέρει 100 ορισμούς του άγχους από διάφορους θεωρητικούς.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δημιουργούν το άγχος: τρόπος ζωής, κακή διατροφή, η πίεση του αφεντικού, τα χρέη, η ειδήσεις στην τηλεόραση...

Η ψυχολόγος Νένα Γεωργιάδου, με το βιβλίο της αυτό, μας προσφέρει ένα χρήσιμο οδηγός γεμάτο πρακτικές και μεθόδους πλήΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ­ρως ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ στην ελληνική πραγματικότητα κατά του άγχους και του στρες που βασανίΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ­ζουν το σύγχρονο άνθρωπο. Επειδή σημασία έχει να απαλλαγούμε από το άγχος και να απολαύσουμε τη ζωή μας όπως πρέπει.

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 9,60 € μόνο!
...ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 15.00€

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 11,70

Η διήγηση μικρών ιστοριών, εκτός από τον ψυχαγωγικό της ρόλο, μπορούν να χρησιμοποιηθεί και ως ένα πολύ καλό διδακτικό μέσο και έναν εξαίρετο πλάγιο τρόπο για να περαστούν μηνύματα. Και οι ψυχολόγοι το κάνουν αυτό καθώς είναι πιο εύκολο να περάσει έμμεσα ένα μήνυμα στον ενήλικα παρά να "χωνέψει" ότι πρέπει να κάνει αυτό που του λένε. Περνώντας το μήνυμα που θέλει ο ψυχολόγος έμμεσα, ο πελάτης θεωρεί ότι αυτός είναι που σκέφτηκε και πήρε την απόφαση. Δεν του υπέδειξε κάποιος τι να κάνει.


Οι «θεραπευτικές ιστορίες» που θα βρείτε στις σελίδες αυτού του βιβλίου χρησιμοποιήθηκαν σε πραγματικά περιστατικά για να βοηθήσουν πραγματικούς πελάτες της ψυχολόγου Νένα Γεωργιάδου (www.psixi.gr) να αποκτήσουν υπομονή, θάρρος, να ξεπεράσουν τη ζήλεια, να αντιμετωπίσουν φόβους, το διαζύγιο, να μάθουν να διεκδικούν, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους κ.ά.

Διαβάστε την κριτική στο diabazoume.gr

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 12,00 € μόνο!
ΠΑΙΔΙΑ - ΓΟΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ( 2η έκδοση)

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 12.00€

Β ΣΕΙΡΑ: ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Β 

Β Στο Παιδιά - Γονείς κι Αυτοπεποίθηση παρουσιάζονται, σε απλή γλώσσα, χρήσιμες πρακτικές που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε γονιός και κάθε επαγγελματίας παιδαγωγός έτσι ώστε να αυξήσει σημαντικά την αυτοπεποίθηση ενός παιδιού. Γραμμένο από Ελληνίδα επαγγελματία ψυχολόγο περιέχει πρακτικές πλήρως εφαρμόσιμες στην ελληνική πραγματικότητα και κουλτούρα.

Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β  Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που κάνει το βιβλίο αυτό να ξεχωρίζει είναι ότι καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα ενός παιδιού, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης έως το τέλος της εφηβείας. Εκτός από τις οδηγίες και τις συμβουλές, στις τελευταίες σελίδες θα βρείτε και ένα κατάλογο με δραστηριότητες που μπορεί να κάνει το παιδί μόνο του ή με τη βοήθεια ενός ενήλικα και να βοηθήσετε, έτσι να χτιστεί σταθερά και δυνατά η αυτοπεποίθησή του.

Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β Β  Καλλιεργή... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 10,80 € μόνο!
ΝΕΡΑΪΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Συγγραφέας: Maya Nikola
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 10,00 € μόνο!
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 7.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 4,00 € μόνο!
ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Συγγραφέας: TOM J. STORE
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 25.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 17,50 € μόνο!
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΕΠ κ.ά.

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€

Ένας από τους κλασικούς μύθους στους οποίους πιστεύουμε οι περισσότεροι είναι ότι οι «επιτυχημένοι» είναι άνθρωποι προικισμένοι από κάποια μυστικιστική δύναμη (τύχη, θεό,…) ή μέλη ενός «κυκλώματος» που τους προωθεί, ανεξάρτητα από την αξία τους. Αυτόν το μύθο έρχεται να καταρρίψει στην πράξη αυτό το βιβλίο και να μας αποδείξει ότι κι εμείς μπορούμε να περάσουμε τις όποιες εξετάσεις θέλουμε, αρκεί να δουλέψουμε έξυπνα. Στις σελίδες του θα βρείτε μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από πρακτικές μεθόδους για αποτελεσματική και αποδοτική μελέτη. Οι μέθοδοι αυτές κάνουν τη διαφορά στις εξετάσεις καθώς βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε είδους ύλη: από ΑΣΕΠ και πανεπιστημιακή έως και στην καθημερινή ζωή.

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 11,20 € μόνο!
Gourmet a la μπατιρέ

Συγγραφέας: ΖΑΚ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 11.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 9,70 € μόνο!
ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€

Αν ο χωρισμός ήταν "δύσκολος" για σας, τότε φανταστείτε τι ήταν για τα παιδιά! Ακολουθήστε τις συμβουλές του ειδικού και προστατέψτε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας. Συμβουλές για την ελληνική πραγματικότητα και όχι μεταφρασμένες αμερικανιές.
Εκπληκτική εικονογράφηση από τον GEO!

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 11,20 € μόνο!
ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Συγγραφέας: JOANNA J. SLUT
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 7,00 € μόνο!
INTERNET ΚΑΙ «ΔΡΑΚΟΙ»

Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 5,00 € μόνο!
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ESHOP

Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 16.50€
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 11,50 € μόνο!
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΥ

Συγγραφέας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 13.00€

Το να είσαι επί μισό αιώνα, σχεδόν, νευρωτικός δεν είναι μικρό πράγμα. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει αυτούσιες τις πραγματικές σημειώσεις από το ημερολόγιο ενός Έλληνα νευρωτικού. Οι επαγγελματίες και οι φοιτητές ψυχικής υγείας θα τις βρουν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες και εκπαιδευτικές. Ο απλός αναγνώστης, από την άλλη, βλέποντας τη ζωή μέσα από τα μάτια αυτού του ανθρώπου με τις δεκάδες φοβίες και «λάθος σκέψεις» ίσως να ανακουφιστεί, ίσως όμως και να ανησυχήσει. Ιδιαίτερα όταν ανακαλύψει ότι ο τρόπος σκέψης του δεν διαφέρει και πολύ από του συγγραφέα.

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 5,50 € μόνο!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 7.70€

Η πραγματικότητα είναι μία, υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι για να τη δεις.
Εικονογραφημένο βιβλίο ψυχολογίας για ενήλικες.
Συγραφέας: Νένα Γεωργιάδου Ψυχολόγος (www.psixi.gr)
Σκίτσα: Χρήστος Νικολαΐδης

Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 6,90 € μόνο!
Η ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕT

Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 20.00€
Το βιβλίο αυτό είναι η Xρυσή Bίβλος της Σύνδεσης στο Ίντερνετ, ιδιαίτερα για το μέσο χρήστη και για τον αρχάριο. Απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να έχουν απρόσκοπτη σύνδεση στο Ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται να έχουν μάστερ στην Πληροφορική. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην απλή γλώσσα αποφεύγοντας, όσο είναι δυνατόν, τη χρήση εξειδικευμένης ορολογίας. Χάρη στην πλούσια εικονογράφηση και στη βήμα προς βήμα προσέγγιση ο αναγνώστης μπορεί, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, να επιτύχει πράγματα που μέχρι τώρα του φαινόταν απίστευτο ότι θα τα καταφέρει μόνος του.
Αγοράστε το με έκπτωση από το karotaki.gr με 3,00 € μόνο!
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 8.00€

ΣΧΟΛΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 7.00€

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 12.00€

Όταν ακούς το γέλιο των παιδιών

είναι σαν να κρυφοκοιτάζεις

στον παράδεισο!

 

Δεν υπάρχει ωραιότερη εικόνα από το χαρούμενο πρόσωπο ενός παιδιού. Δουλειά και χρέος μας ως ενήλικες είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Το «παραμύθια και συνέχεια...» είναι ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τις συναντήσεις μου με παιδιά για την αφήγηση παραμυθιού και κατόπιν μιας κατασκευής. Τα παιδιά αγαπούν τα παραμύθια, όμως η χαρά τους, όταν μετά την αφήγηση ακολουθεί μια κατασκευή, είναι απερίγραπτη.

Τόσο τα παραμύθια όσο και οι χειροτεχνίες αποτελούν κάθε φορά τις καλύτερες μεθόδους για να περάσουμε στα παιδιά μηνύματα και αξίες. Τα παραμύθια αποτελούν συχνά την αφορμή για να εξωτερικεύσουν τα παιδιά τα βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις τους. Είναι και για εμάς μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στα παιδιά και να αναπτύξουμε στενότερες σχέσεις.

Οι χειροτεχνίες από την άλλη πλευρά αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναπτυχθούν οι κινητικές δεξιότητες των παιδιών. Βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη της φαντασίας αφού μπορούν να δημιουργήσουν και να αυξήσουν θεαματικά την αυτοπεποίθηση των παιδιών, καθώς βλέπουν το έργο τους ολοκληρωμένο στο τέλος.

Μ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 8.00€

ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ;

Συγγραφέας: ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΣΙΑΛΤΑ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 7.00€

http://tsialta.oxigono.gr το site της συγγραφέως.

Μπαμπά, θα μου πεις παραμύθι; Δεν μπορώ ξεκάθαρα να θυμηθώ τις πρώτες φορές που ζήτησα από τον μπαμπά παραμύθι. Αυτό που θυμάμαι έντονα, είναι πως το ζητούσα συνέχεια.
Σχεδόν κάθε βράδυ επιθυμούσα το παραμύθι μου ή καλύτερα τα παραμύθια μου για να κοιμηθώ αφού πολλές φορές δεν είχα διάθεση μόνο για ένα. Περίμενα με αγωνία να ξεκινήσει το παραμύθι με αυτό το «Μια φορά κι έναν καιρό...» και όταν τελείωνε, ένιωθα μια μικρή απογοήτευση, επειδή τελείωσε.
Ήθελα κι άλλο κι άλλο! Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τα μικρά παιδάκια, επειδή ένα βιβλίο με παραμύθια ίσως θα έπρεπε να έχει εικόνες, όμορφα χρώματα κ.λπ.
Όμως δεν θα χρησιμοποιήσω καμία εικόνα μιας κι εγώ, όταν ήμουν μικρή τις εικόνες τις έφτιαχνα με τη φαντασία μου. Έτσι θα ήθελα κι εσείς παιδάκια να φανταστείτε όπως εσείς θέλετε τους ήρωες του κάθε παραμυθιού και να βάλετε τα δικά σας χρώματα.
Είναι ένας τρόπος να κάνετε το κάθε παραμύθι μοναδικό, ολόδικό σας. Σήμερα, καθώς έγραφα τα παραμύθια, κάποιες εικόνες μου ήρθαν στο νου, ακριβώς όπως τότε. Χωρίς προσπάθεια σχηματίστηκαν στο μυαλό μου εικόνες. Απίστευτο συναίσθημα! Το μυαλό κάνει πολλά παιχνίδια και σήμερα το δικό μου μού προσέφερε μεγάλη χαρά.
Πώς γίνεται να θυμάμαι τόσες λεπτομέρ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Συγγραφέας: ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΣΙΑΛΤΑ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.00€

«Η ψυχοθεραπεία συμβαίνει στο αλληλοκαλυπτόμενο μέρος των δυο περιοχών του παιχνιδιού, της περιοχής του ασθενούς και της περιοχής του θεραπευτή. Η ψυχοθεραπεία αφορά δύο ανθρώπους που παίζουν μαζί. Απόρροια αυτού είναι ότι όπου δεν είναι δυνατό το παιχνίδι, ο θεραπευτής προσπαθεί να κατευθύνει τον ασθενή από μια κατάσταση στην οποία δεν μπορεί να παίξει σε μια κατάσταση στην οποία να μπορεί να παίξει».

Winnicott 1971:4

http://tsialta.oxigono.gr (η επίσημη σελίδα της συγγραφέως Ανδριανή Τσιάλτα - ψυχολόγος)
http://www.oxigono.gr/tsialta_deigma/ (δείγμα των πρώτων 25 σελίδων του βιβλίου)

Β 

Σελίδες: 176, ISBN: 978-960-9646-09-3

Είναι γενικά γνωστό πως ο αυτισμός είναι μια πολύ σοβαρή ψυχοπνευματική διαταραχή που παρουσιάζεται συνήθως στους 30 πρώτους μήνες της ζωής ενός παιδιού και διαρκεί για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Είναι επίσης γνωστό ότι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μειονεκτήματα των αυτιστικών ατόμων είναι να καταλάβουν τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν και να επικοινωνήσουν μαζί του.


ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ...ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

Συγγραφέας: ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 14.40€

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (2η ΕΚΔΟΣΗ)

Συγγραφέας: ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΚΔΟΤΗ: 8.00€


ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ E-SHOP.GR ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ