ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - PRERESS SERVICES

Κάνε το έργο σου βιβλίο από επαγγελματίες


ΣΤΗΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΟΥ

Θέλεις να εκδώσεις το μυθιστόρημά σου; Στο στήνουμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ στις διαστάσεις που θέλεις και στο στέλνουμε σε αρχείο PDF ποιότητας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ.

Κόστος ανάλογα με τις τελικές σελίδες και τις όποιες επιπλέον εργασίες μπορεί να ζητήσει ο συγγραφέας, αν ζητήσει.

Ενδεικτικά ένα απλό βιβλίο 14 x 21 cm 100 σελίδων θα κοστίσει 80€ + ΦΠΑ. Ένα βιβλίο 150 σελίδων θα κοστίσει 120€ + ΦΠΑ κ.ο.κ.

Ενδεικτικά ένα απλό βιβλίο 17 x 24 cm 100 σελίδων θα κοστίσει 110€ + ΦΠΑ. Ένα βιβλίο 150 σελίδων θα κοστίσει 165€ + ΦΠΑ κ.ο.κ.

Ενδεικτικά ένα απλό βιβλίο A4 100 σελίδων θα κοστίσει 150€ + ΦΠΑ. Ένα βιβλίο 150 σελίδων θα κοστίσει 225€ + ΦΠΑ κ.ο.κ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή τι περιλαμβάνει η υπηρεσία σε αυτή την τιμή.

Προϋποθέσεις: το κείμενο αποστέλλεται σε word (αν θέλετε να κρατηθεί η μορφοποίηση που έχετε ήδη κάνει). Χειρόγραφα δεν γίνονται δεκτά. Πολυτονικό δεν γίνεται δεκτό. Κείμενο με πίνακες (tables) χρεώνεται επιπλέον. Επιλέγετε τη γραμματοσειρά που θέλετε να έχει το κείμενο και οι επικεφαλίδες. Επιλέγετε πώς θέλετε να αρχίζει κάθε κεφάλαιο. Στις σελίδες καταμετρούνται και οι βοηθητικές πρώτες και τελευταίες σελίδες που μπορεί να είναι λευκές ή να εμπεριέχουν ό,τι άλλο επιθυμείτε, δηλαδή περιλαμβάνεται το σύνολο του βιβλίου. Επιπλέον των 2 οικογενειών γραμματοσειράς στο σύνολο του κειμένου χρεώνεται επιπλέον. Επιπλέον μορφοποίηση εκτός από αυτή που παραδώσατε (bold, italics κ.ά.) χρεώνεται επιπλέον. Υποσημειώσεις χρεώνονται επιπλέον. Σύνταξη περιεχομένων (άνω των δύο τελικών σελίδων) χρεώνεται επιπλέον. Έχρωμο στήσιμο χρεώνεται επιπλέον. Διορθώσεις στο κείμενο χρεώνονται επιπλέον. Δείτε και παρακάτω την ενότητα "διόρθωση - επιμέλεια".


ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Το ανάπτυγμα του εξωφύλλου περιλαμβάνει, εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, ράχη, αυτιά, σημάδια διπλώματος και κοψίματος και φυσικά το ISBN. Φυσικά το παραλαμβάνεται σε αρχείο PDF έτοιμο για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ένα απλό εξώφυλλο, χωρίς "δημιουργικό", απλά με κείμενο είναι πολύ φτηνό στο στήσιμο. Κοστίζει 75€ + ΦΠΑ.

Εσείς απλά επιλέγετε το χρώμα που θέλετε να έχει το εξώφυλλο, τα κείμενα που θέλετε να υπάρχουν εμπρός - πίσω, στη ράχη, μας δίνετε και το ISBN και είστε έτοιμοι.

Το δημιουργικό του εξωφύλλου, δηλαδή αν θέλετε 3 προτάσεις με εικόνες ή σκίτσα ή άλλες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις κοστίζει 300€ + ΦΠΑ

Εσείς μας περιγράφετε τι θέλετε, πως το θέλετε και σας παρουσιάζουμε 3 παραλλαγές του για να επιλέξετε. Κάνετε τις όποιες παρατηρήσεις σας και προχωράμε.

Το δημιουργικό δεν περιλαμβάνει πρωτότυπο σκίτσο από σκιτσογράφο, ούτε διόρθωση από φιλόλογο - εμπιμελητή. Διορθώσεις στο κείμενο χρεώνονται επιπλέον. Δείτε και παρακάτω την ενότητα "διόρθωση - επιμέλεια".


ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική διόρθωση - επιμέλεια λογοτεχνικών κειμένων είτε έχουμε αναλάβει εμείς το στήσιμο είτε όχι.

Η διόρθωση γίνεται με κόκκινο στυλό σε τυπωμένο κείμενο (στη μία πλευρά της σελίδας). Δεν δεχόμαστε χειρόγραφα, δεν δεχόμαστε πολυτονικό. Το πέρασμα των διορθώσεων στο ηλεκτρονικό κείμενο (εφ όσον έχουμε αναλάβει εμείς το στήσιμο χρεώνεται επιπλέον. Το πέρασμα των διορθώσεων στο ηλεκτρονικό κείμενο που ΔΕΝ έχουμε αναλάβει εμείς το στήσιμο δεν είναι ευθύνη μας, αλλά ευθύνη όποιου έχει αναλάβει το στήσιμο.

Στην περίπτωση που έχουμε αναλάβει και το στήσιμο η πρώτη διόρθωση γίνεται ηλεκτρονικά στην οθόνη. Η δεύτερη και η τρίτη διόρθωση και επιμέλεια γίνονται με κόκκινο στυλό σε τυπωμένο κείμενο (στη μία πλευρά της σελίδας).

Το κόστος για τα 3 "περάσματα" διόρθωσεις - επιμέλειας λογοτεχνικού κειμένου ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ είναι:

  • 0,90 ανά τελική σελίδα βιβλίου με διαστάσεις έως και 14cm x 21cm.
  • 1,20 ανά τελική σελίδα βιβλίου με διαστάσεις έως και 17cm x 24cm.
  • 1,50 ανά τελική σελίδα βιβλίου με διαστάσεις μεγαλύτερες από 17cm x 24cm.

Στις τιμές προστίθεται το νόμιμο ΦΠΑ.

Σε περίπτωση διαφορετικών διαστάσεων, είμαστε εμείς που ορίζουμε τις τιμές ΠΡΙΝ δεχθούμε τη δουλειά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την οιανδήποτε εργασία. Για όλες τις εργασίες κόβεται ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ, απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.
          ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ       

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ
 
Στήσιμο σώματος βιβλίου, δημιουργία εξωφύλλου, διόρθωση - επιμέλεια λογοτεχνικών κειμένων.
Όλα με τιμές και προδιαγραφές έτσι ώστε να ξέρετε πριν ξεκινήσετε πόσο θα κοστίσει και φυσικά με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες


ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ εφ όσον παρουσιάζονται σε αυτό εδώ το site.
Αν κάποιος βιβλιοπώλης ή χονδρέμπορας ισχυρίζεται ότι τάχα μου έχουν εξαντληθεί, έχετε πέσει θύμα απατεώνα.
Καλό θα ήταν να προσέχετε τις συναλλαγές μαζί του.


Για χονδρική ή λιανική καλέστε το: 2130054794

Για να εκδώσετε το έργο σας καλέστε το : 69.99.53.35.99


Για επικοινωνία με την ψυχολόγο ΝΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ καλέστε το 211.221.67.47